Foto: Polícia SR - Žilinský kraj

Na Liptove pri obci Beňadiková došlo k stretu vlaku s dvomi osobami, ktoré na mieste zahynuli

Polícia dnes v sobotu 9. marca na tiesňovej linke 112 v podvečerných hodinách prijala oznámenie, že na železničnej trati pri obci Beňadiková, okres Liptovský Mikuláš došlo k stretu vlaku s dvomi osobami.

Podľa informácií portálu noviny.sk sa tam pred prichádzajúci vlak postavila žena s dieťaťom v náručí. Náraz nikto neprežil.

K nepochopiteľnej tragédii došlo par minút pred pol piatou podvečer. Rušňovodič nemal šancu zrážke s osobou v koľajisku zabrániť. Podľa zistení TV JOJ išlo o ženu, ktorá držala v náručí malé dieťa. Na mieste nešťastia boli ako prví privolaní hasiči z Liptovského Mikuláša. Obe osoby žiaľ utrpeli zranenia, nezlučiteľné so životom. Miesto mimoriadnej tragédie aktuálne dokumentuje polícia.

Na miesto sa okamžite dostavili všetky záchranné zložky, policajné hliadky a tím posttraumatickej intervenčnej starostlivosti Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline.

V súčasnosti na mieste polícia vykonáva všetky potrebné prvotné úkony s cieľom riadneho zdokumentovania skutku a určenia právnej kvalifikácie.

Vzhľadom na citlivosť prípadu polícia nebude poskytovať k predmetnej udalosti žiadne bližšie informácie až do skončenia vyšetrovania.

Foto: Polícia SR – Žilinský kraj

Podobné príspevky