STAROMESTSKÉ SLÁVNOSTI V ŽILINE 2023

POZNÁME HLAVNÉ HVIEZDY STAROMESTSKÝCH SLÁVNOSTÍ V ŽILINE

V máji si vypočujeme kapely ako Para, Gladiator, Vidiek, The Backwards, Puding pani Elvisovej, či zahraničného hosťa Midi Lidi.

Podujatie ponúkne množstvo rôznych žánrov a vystúpení pre všetky vekové kategórie. Najmä mladšiu generáciu určite poteší koncert Alana Murina, fanúšikov energickej balkánskej hudby kapela Balkansambel a milovníkom funku zahrá Homosapiens. Nebudú chýbať ani žilinské formácie ako Hoten Toten, Big Band žilinského konzervatória, FS Rozsutec, RocKids a Ditch the Fridge.

Novinkou je Otvorené pódium, na ktoré sa v rámci výzvy 𝗢𝗽𝗲𝗻 𝗖𝗮𝗹𝗹 prihlásil veľký počet záujemcov. Päťčlenná porota tvorená z hudobných dramaturgov vybrala štyroch úspešných interpretov, a to kapely Wasted Strings, Vintage boyz, The Backstep a FS Stavbár.

Tešiť sa môžete tiež na vystúpenia ZUŠ a detských umeleckých súborov, program After parties a ďalšie sprievodné podujatia.

Viac budeme priebežne zverejňovať aj na https://staromestske-slavnosti.sk/

Môže ísť o grafiku, na ktorej je text, v ktorom sa píše „23.5. Mariánske námestie -BIG BAND ŽILINSKÉHO KONZERVATÓRIA -DITCH THE FRIDGE -MIDI LIDI star@mestské slávn@sti 24.5 25.5. Mariánske Mariánske námestie námestie -FS ROZSUTEC -FS STAVBÁR -BALKANSAMBEL -VINTAGE BOYZ -HOMOSAPIENS -THE BACKSTEP -THE BACKWARDS /BEATLES REVIVAL/ …·口O Kppp 00222 I 23.5. Námestie A.Hlinku •ROCKIDS HOTEN TOTEN •SKUPINA VIDIEK •GLADIATOR 24.5. Námestie A.Hlinku •WASTED STRINGS ·ALAN MURIN •PUDING PANI ELVISOVEJ •PARA“

Všetky reakcie:

9393

Podobné príspevky