Foto: TV JOJ

Na žilinskom sídlisku došlo v piatok večer k vražde, polícia pátra po bielej dodávke

Polícia v Žiline vyšetruje zločin, ku ktorému došlo včera (13.októbra) na Gabajovej ulici v meste Žilina.

Vo večerných hodinách bolo pred bytovým domom nájdené telo 64-ročného muža bez známok života s rozsiahlymi zraneniami v oblasti hlavy a krku.

Na miesto boli okamžite vyslané všetky zložky Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline.

V krátkom čase po intenzívnom pátraní sa podarilo zadržať podozrivú osobu a v súčasnosti s ňou vyšetrovateľ vykonáva potrebné procesné úkony.

Vyšetrovateľ Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline v tejto súvislosti začal trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy.

Vo večerných hodinách našli v Žiline na sídlisku Hliny nehybné telo muža medzi zaparkovanými autami. Na mieste sa nachádza množstvo policajtov a kriminalistov.

​Obyvateľov žilinského sídliska Hliny vystrašila správa o vražde, ktorá sa mala stať ešte za svetla a to krátko pred siedmou hodinou večer. Svedkovia mali vidieť bielu dodávku, ktorá zastavila pri staršom mužovi, následne počuli krik a buchot.

Muža údajne dobodali

Podľa nateraz dostupných, no zatiaľ nepotvrdených informácií mal muža, ktorý na sídlisku býval, niekto dobodať. Policajti rozbehli po aute pátranie.

Na mieste ešte aj v týchto chvíľach zaisťujú stopy. Prezerali aj okolie a smetné nádoby, zrejme hľadajú zbraň, ktorou útočník spôsobil mužovi smrteľné zranenia.

Podobné príspevky